Skrivana srpska istorija

Pravi genocid u Srebrenici (FOTO)

srebrenicaObjavljeno 15. februara 2008. godine na internet stranici 4international.wordpress.com  

Uvod: Nathan Pearlstein
Zašto su glavni zvanični zapadni mediji, Američke administracije pod imenom George W. Bush i Bill Clinton, kao i vlade NATO-a i EU pokrivale ovaj monumentalni zločin protiv čovječnosti?
Zašto su Srbi, koji su pored Jevreja bili glavne žrtve holokausta tokom Drugog svjetskog rata, bivali predstavljani kao  počinioci genocida, dok su pravi počinioci genocida, islamo-fašisti lojalni Aliji Izetbegoviću, bivali predstavljani u korporativnim medijima SAD, NATO-a i EU kao "žrtve"?

Zašto je Naser Orić, islamo-fašistički komandant Srebrenice i počinilac masovnog genocida nad Srbskim muškarcima, ženama i djecom u Srebrenici od 1992. do 1995. godine, dobio samo dvije godine kazne za ovaj monumentalni zločin protiv čovječnosti i omogućeno mu da slobodno izšeta iz NATO-vog ICTY zatvora u Ševeningenu, koji  je, uzgred račeno, bio bivša nacistička SS tamnica za patriotske holandske borce otpora protiv Nijemaca tokom Drugog svjetskog rata u Hagu, u Holandiji?

Naš dragi prijatelj i kolega iz “4International”, Peter Robert North, ljubazno nam je omogućio da u potpunosti reprodukujemo njegov izuzetan rad na onome što se zaista dogodilo u Srebrenici i Goraždu od 1992. do 1995. godine. Otkrivanje istine je od ogromnog istorijskog značaja i važnosti za sve dobre ljudi širom svijeta, ali posebno za sve patriotske Jevrejske ljude u Izraelu i rasijanju.

Svi se sjećamo zapadnih medijskih prevara i lažnih događaja u vezi sa događajima u Jeninu i Qani nedavno i kako su se ove medijske prevare koristile za demonizaciju Izraela i Jevrejskog naroda. Dakle, apsolutno je presudno da i mi izlažemo zapadnu medijsku prevaru o događajima u Srebrenici, u Bosni i Hercegovini u julu 1995. godine, kako bismo otkrili koliko su korumpirani i nepošteni zapadni mediji, Američka, NATO i EU imperijalističke vlade koje su okrenule svet naopačke demonizujući žrtve masakra kako bi podržao islamo-fašističke počinioce, čime su stvorili nove nezavisne islamističke države za islamo-fašiste (kao što SAD, NATO i EU trenutno rade na Kosovu u ime islamo-fašističke terorističke grupe OVK).

Sledeći članak, dragi čitaoci, je strašna istina o tome šta se dogodilo Srbskim civilima u Srebrenici i Goraždu, šokantna istina koju su  tako očajnički sakrivali od svijeta fašistička ljevica Hamasa i PLO / Fataha, kao i pro-NATO imperijalističke kukavice na britanskim veb lokacijama "Harry's Place", posebno Oliver Kamm i Marko Attila Hoare.

U nastavku je teška opomena za sve nas! Ignorisanje ovoga je na vlastitu odgovornost.

Pravi genocid u Srebrenici: Masovno ubistvo Srba u Srebrenici i Goraždu od 1992. do 1995. godine od strane islamo-fašističkih terorista Alije Izetbegovića

Piter Robert Sever

Pravi Srebrenički genocid koji nisu prijavili korumpirani, rasistički, proislamistički i nacistički mediji pod kontrolom korporacija, bio je brutalno masovno ubistvo, koristeći sjekire, noževe, razne bodeže, čekiće, gvozdene šipke, plamen i eksplozive, 3.870 Srba, starijih muškaraca, žena i male djece u gradu Srebrenici i okolnim mjestima i selima (Bratunac, Skelani, Milići i dr.), kao i grad Goražde.

 

Pošto slijede slike jako uznemirujućeg sadržaja (unakaženi leševi Srba) nastavak praćenja ove tematike nastavite klikom na link "Pravi genocid u Srebrenici"