Pričaonica

Zapadni satanizam

putin ahZapad već dugo vremena sprovodi satanizam kao svoju doktrinu, u smislu da zastupa drugu, suprotnu stranu onoga što je inače normalno među normalnim ljudima. I sve izvrću naopako. Oni odavno uče djecu na jedan poseban dan krajem januara (Opposite Day) da sve govore suprotno i tako ih pripremaju da budu dobri podanici njihovom obrnutom sistemu, pa djeca govore da je noć kada je dan i obrnuto, da pada kiša kada je sunčano vrijeme i obrnuto, da su tužni kada su srećni i obrnuto... Pripremaju ih da tvrde da nije onako kako jeste, nego sasvim suprotno.

Zapadno carstvo će sebi napraviti štetu i okriviće drugog za to, oni će sami sebe da napadnu, pa će okriviti za napad onoga koga u stvari imaju namjeru da napadnu. Oni će i da izmisle događaj, ako ga nisu uspjeli u stvarnosti izrežirati zbog nedostataka glumaca i statista.

 Zato njima trebaju glumci na vlasti, da odglume nešto što u stvari nije i obrnuto, da se prave blesavi kada se nešto dešava i da to negiraju. Tako su postavili i predsjednika SAD, glumca da odglumi u partiji političkog pokera kako imaju bolje karte od drugih i na blef postignu svoj cilj.

Tako su postavili i glumca za predsjednika Ukrajine, tako godinama pokušavaju i u Srbiji da proguravaju glumca na vlast. Cijelom svijetu su nametnuli partiju pokera, gdje oni glume kada imaju loše karte da su dobre, pa da protivnik odustane od svoga udjela u kocki, ili da glume kada imaju dobre karte da su loše, da namame protivnika da sve što ima stavi na kocku i sve izgubi.

Velika većina svijeta niti vole kockare niti im je kocka nešto pozitivno u životu, ali ne smije da izađe iz nametnute igre. Jedino ko to smije da proba da uradi je Putin.

Prikazivanje stvari onakvih kakve nisu se najbolje vide na ovom propagandnom fotosu. Kao Putin je Hitler, nacista, pa su da bi se to kao potvrdilo stavili u pozadinu sliku Hitlera, a na zaštitni znak ruske intervencije, slovo „Z“ dodana je šara da to liči na svastiku. I to su kao neoborivi dokazi da su Rusi nacisti pošto su na izborima izabrali da ih vodi nacista.

A stvarnost je u stvari sasvim suprotna. Putin se upravo bori protiv pravih nacista čije znamenje ne mora da se prepravlja i dodaje, to su stvarni nacistički simboli iz drugog svjetskog rata, a na čelu te vojske je glumac koji glumi da to nije tako. Postavili su na vlast Jevreja da bi imali jak adut u demagogiji da ne može na čelu nacističke vojske biti Jevrej, jer cijeli svijet zna za holokaust.

Slike govore mnogo više od riječi, ovo su zarobljeni pripadnici ukrajinske vojske. Čečenske snage Kadirova su posebno aktivne u razotkrivanju ovoga, imaju svoje razloge kao muslimani da se posebno akivno bore protiv ove pošasti.

Zapamtite, kada nešto tvrde sa zapada, vjerovatnije je da je suprotno nego onako kako tvrde. Pogotovo u medijskom ratu koji traje od kraja drugog svjetskog rata do danas bez prekida.

Kako su se Rusi onomad borili protiv nacista, tako to rade i sada, a prozapadna propaganda će da tvrdi sve suprotno, samo da bi ostvarili korist za sebe. Njih istina ne interesuje.

Zato je ovo i planetarni sukob svjetla i mraka, kako god ovo nekome zvučalo tendenciozno. Vrijeme će pokazati.

Klin se klinom izbija, kaže stara srbska poslovica.

Ukrajina - nacizam